• NYHETER

    HÄR SAMLAR VI KAMPANJER

    OCH AKTUELL INFORMATION

2021-03-10: TEDACTIVE HAR FÅTT GODKÄNT UTAN ANMÄRKNING AV LÄNSSTYRELSEN

Efter en grundlig besiktning och genomgång av hur gymmet sköts av både medlemmar och personal så har Tedactive fått GODKÄNT UTAN ANMÄRKNING av Länsstyrelsen.

Tillsynen är gjord enligt den tillfälliga Covid-19-lagen för att säkerställa att alla föreskrifter följs och att vi håller ett smittskyddssäkert avstånd. Läs mer om hur vi arbetar kring coronaviruset här: https://tedactive.se/tedactive/corona

Vi är så stolta över alla som besöker oss och tar sitt ansvar. Tillsammans gör vi gymmet till en så säker plats som möjligt!


2022-09-16: Nytt koncept - FortGjort Home!

Du som är medlem på Tedactive hälsar vi välkommen till hemmaträning online med oss på FortGjort Home. För att träningen ska bli av och kännas rolig tror FortGjort på korta och effektiva tillfällen och därför är alla deras träningsupplägg inte mer än 25 minuter långa.

FortGjort-konceptet ingår i medlemskapet för helårsmedlemmar!!
Läs mer om konceptet här


2022-09-16: FortGjort Gruppträningspass

FortGjort Träning är anpassat för att attrahera den stora målgruppen – de personer som har liten, ingen eller dålig träningserfarenhet, eller som helt enkelt inte får tid och möjlighet att skapa en regelbundenhet i sin träning. Under hösten 2022 kommer delar av FortGjorts tillgängliga träningspass att fasas in på Tedactive Gym.

Läs mer här